![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam ubuntu, a gdy idę do grafiki i rozdzielczości. i włączyć mojego drugiego monitora. Robię to rozdzielczość ekranu Chcę go mieć, i robię moje podstawowej rozdzielczości rozdzielczość Chcę go mieć 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Ale kiedy to zrobić, a następnie wylogować się i zalogować się. moje rozdzielczości na moim podstawowym jest messed up, wraz z moim rezolucję w sprawie mój drugi it worked fine i łatwy w systemie Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma chyba kierowcy problem z Ubuntu ... Moja rada: trzymać z Windows LOL
|
| |||
| |||
| oraz lewego i okien z powodów, dlaczego miałbym wrócić ... dodatkowo, uwielbiam skutki Ubuntu, a jeśli chcę każdy wpływ na Ubuntu, ale w mojej okien, mojego barana to rozpieprzyć wraz z mojego procesora. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Problemem jest to, że Linux jest mniej następnie wskaż i kliknij systemu Windows i nie zawsze będzie to, że będziesz musiał się dowiedzieć. Nic nie jest dobrze obsługiwany w Ubuntu lub podobnych. Czy zmęczeni delegowania na forum Ubuntu lub e-maila do producenta?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| przytrzymaj nieco dłużej, hardy obiecuje dobry podwójnego monitorowania wsparcia
| |||
| |||
| yea. i cant wait for hardy, widziałem post wygląda intensywne. Monitory 10 = O również, szczerze, nie lubię łatwość okna, i jak można dowiedzieć się o komputerach i kody. I tak wiele nauczyć korzystając z nich, że linux i dodaje się go do mnie sympatię. |
|
| |||
| |||
| ah crap. gdy kliknę ekranu i grafiki zmienić swoje uchwały. wont go otworzyć . po prostu mówi Uruchamianie rozdrabnianie i rezolucji na dole bar, ale nigdy nie otwiera i kiedy mogę otworzyć Rozdzielczość ekranu i go zmienić, to nie robi zmienić rozdzielczość, tylko tapeta |
|
| |||
| |||
| tak Czy ktoś ma rozwiązanie? |