![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám ubuntu, a když jdu na grafiku a rozlíšenie. i zapnout môj druhý monitor. aj to vďaka rozlíšenie obrazovky chcem byť, a toho, aby sa moje primárne uznesenie uznesenie, chcem, aby sa 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Ale keď som to urobil, aj odhlásiť prihláste sa. moje rozlíšenie na môj primárny je neusporiadaný, spolu s mojimi uznesenie o mojej druhej fungovalo to jemné a jednoduché na okná? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je pravdepodobne vodič problém s Ubuntu ... Moje odporúčanie: Držte sa Windows LOL
|
| |||
| |||
| tak i ľavej okien za dôvod, prečo by som mal ísť späť ... Navyše, i love účinky Ubuntu, a když jsem chtěl každý vplyvu na Ubuntu, ale na mojich okien, môj ram by vybuchne spolu so svojím procesorom. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Problém je v tom, že Linux je menej miesta, a potom kliknite na tlačidlo Windows a vždy budú veci, ktoré budete musieť zistiť sami. Nič nie je ako dobre podporovaný v Ubuntu alebo podobné. Už ste unavení vysielania na Ubuntu fóra alebo e-mailom na adrese výrobcu?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| držať sa trochu dlhšie, hardy sľubuje dobré sledovať dvojaký podporu
| |||
| |||
| Áno. i cant čakať na hardy, videl som váš príspevok vyzerá intenzívne. Monitory 10 = O tiež, úprimne, nemám rád jednoduchosť ovládania okien, aj chceli dozvedieť o počítačoch a kódy. tak aj učiť sa veľa používajú Linux a dodáva, že na ne sa mi to páči. |
|
| |||
| |||
| ah kecy. aj keď kliknite obrazovky a grafiky pre zmenu môj uznesenie. je zvyknutý otvoriť . to prostě hovorí Spustenie plátno a uznesenie na spodnej lište, ale nikdy sa otvorí a keď som otvoriť a zmeniť rozlíšenie obrazovky, je doesnt zmena rozlíšenie, len tapetu |
|
| |||
| |||
| tak to má niekto riešenie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Problém s rozlíšením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 14:37 |
| Rozlíšenie obrazovky v Sims 2 | 4D (Ford (Ford) Ollie | PC a herné konzoly | 14 | 16. mája 2009 15:08 |
| Duálny Monitory - Riešenie problému | xiingli | Graphics Cards & Monitory | 2 | 5 Febr 2009 18:36 |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Rozlíšenie obrazovky | colinhouse | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 16:38 |
| Thread Tools | |
| |