![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам убунту, и сваки пут кад идем у графици и резолуције. омогућити мој други монитор. сам га направио екран резолуције које желим да се и ја направити мој примарне резолуције резолуције желим да буде 1: 1680 кс 1050 2: 1280 кс 768 Али кад сам то учинити, и онда одјавите се пријавите. моја одлука о мојој основној је све мессед уп, заједно са својим резолуција на мој други То израђен прекид и лако на Уиндоуси? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ту је вероватно проблем са возачем Убунту ... Мој савет: штапа са системом Уиндоус ЛОЛ
|
| |||
| |||
| добро сам отишао прозора за разлог, зашто бих се вратити ... Осим тога, волим ефекти Убунту, и ако сам хтела сваког утицаја на Убунту, али на моје прозоре, моје би овна напухати уз мој процесор. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Проблем је у томе што је мање Линукс тачку и затим кликните на Уиндоус и увек ће бити ствари које ћете морати да реше сами. Ништа није тако добро подржан на Убунту или слично. Јесте ли уморни објављивања на Убунту форумима или слање е-по ш произвођача?
__________________ сервергуы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сачекај мало дуже, издржљива обећава добар дуал монитор суппорт
| |||
| |||
| Да. ја лицемјерје сачекате издржљива, видјех свој пост изгледа интензивно. 10 монитора = О Такође, искрено, ја не волим лакоћа прозора, Свиђа ми се да уче о рачунарима и кодови. па сам научи пуно користи Линукс и за то да се дода на свиђање ми је. |
|
| |||
| |||
| ах срање. сваки пут кад кликнем екрана и графичке променити резолуција. навика је отворен . Интернет праведан каже Почетна екрани и резолуцију на дну бара, али никада не отвара, а када сам отворен Сцреен Ресолутион и промените га, он се промени резолуције, само позадину |
|
| |||
| |||
| тако да се било ко имати решење? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Проблем са резолуцијом екрана. | споокы123 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 28 мај 2009 14:37 |
| Сцреен Ресолутион у Симс 2 | 4Д (Форды (Форд) Оллие | ПЦ & конзоле Игре | 14 | 16 мај 2009 15:08 |
| Дуал Монитори - Проблем Ресолутион | ксиингли | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 5 фебруар 2009 18:36 |
| Сцреен Ресолутион не право | асхаиба | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 28 јануар 2009 11:31 |
| Сцреен Ресолутион | цолинхоусе | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 29 децембар 2007 16:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |