![]() |
|
| |||
| |||
| Ben ve Ubuntu var whenever I grafik ve çözünürlük gidin. Ben ikinci monitör etkinleştirin. i ekran çözünürlüğü Ben bunu yapmak istiyorum ve benim ana çözünürlük çözünürlük i olmak istiyorum yapmak 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Ama bu, i kapalı sonra giriş bağlanıyorum. ana benim çözünürlük tüm çözünürlük birlikte benim saniye berbat bir Bu ince ve pencereleri kolay çalıştı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muhtemelen Ubuntu'yla Sürücü konu ... Benim tavsiyem: Windows LOL ile sopa
|
| |||
| |||
| Evet bir nedenle, neden geri gider pencereler sol ... Ayrıca, i ve Ubuntu etkilerini seviyorum Eğer Ubuntu her tek etkisi istedim ama pencereleri, benim koç boyunca benim işlemci ile darbe olur. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Sorun Linux az gelin ve tıklayın ise ve Windows her zaman şeyleri kendiniz çözmek zorunda olacaktır. Hiçbir şey de Ubuntu veya benzer desteklenir. Size Ubuntu forumlarında ilanıyla yorgun veya üreticinin e-posta mı?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| biraz daha uzun açık yürekli vaat iyi çift monitör desteği tutun
| |||
| |||
| evet. i cant wait Hardy, i yazınızı gördüm yoğun görünüyor. 10 monitörler = O Ayrıca, dürüst, i pencerelerin kolaylığı don't like, i bilgisayar ve kodları hakkında bilgi edinmek istiyorum. böylece beni bu beğeni çok kullanarak Linux ve onun ekler öğrenin. |
|
| |||
| |||
| Ah bok. whenever I tıklayın ekran ve grafik benim çözünürlük değiştirmek için. açmak alışkanlık . sadece ve alt çubuğunda ama Çözünürlük Ekranlar Başlangıç söyledi açılır hiçbir zaman ve ne zaman i Ekran Çözünürlüğü açmak ve değiştirmek, bu doesnt çözünürlüğünü değiştirmek, sadece duvar kağıdı |
|
| |||
| |||
| Bunu herkes bir çözüm var mı?? |
![]() |
|
| Bookmarks |