![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене в Ubuntu, і коли я йду за графіком і резолюції. Я дозволю моїм другим монітором. Я роблю це я дозволом екрану хочуть її бачити, і я роблю свій основний резолюції і резолюції хочемо, щоб він 1: 1680 x 1050 2: 1280 x 768 Але коли я це зроблю, я вийти потім ввійдіть. моє рішення про моєю основною все переплутано, разом з моїм дозволом на мого друга все працювало нормально і просто на Windows? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує, ймовірно, проблема з драйвером Ubuntu ... Моя порада: палиця з Windows LOL
|
| |||
| |||
| Ну, я лівого вікна причина, чому я повертаюся ... Крім того, я люблю наслідків Ubuntu, і якщо б я хотів кожен вплив на Ubuntu, але на мої вікна моя ОЗУ підірвати разом з моїм процесором. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Проблема в тому, що Linux є менш точці і потім натисніть кнопку Windows і завжди знайдуться речі, які вам доведеться розібратися самостійно. Ніщо так добре підтримується в Ubuntu або аналогічний. Ви втомилися розміщення на форумах Ubuntu або по електронній пошті виробник?
__________________ serverguy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почекай трохи довше, витривалі обіцяє хороші підтримка двох моніторів
| |||
| |||
| Так. Я нахиляє чекати Харді, я бачив ваш пост виглядає інтенсивно. 10 Монітори = O Також, чесно кажучи, я не люблю простоту Windows, я хотів би дізнатися про комп'ютери та кодекси. так що я багато чому навчитися Використання Linux і додає, що для цього мені до душі його. |
|
| |||
| |||
| А лайно. коли я екран кнопкою і графіка змінити моє рішення. це звичай відкритим . Вона просто говорить Починаючи екранів і дозвіл на нижній панелі, але ніколи не відкривається, і коли я відкриваю Дозвіл екрану і змінити його, то doesn't змінити резолюцію, тільки шпалери |
|
| |||
| |||
| таким чи хто-небудь рішення?? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Проблема з роздільною здатністю екрану. | spooky123 | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 травня 2009 14:37 |
| Дозвіл екрану в Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оллі | PC & консоль Gaming | 14 | 16 травня 2009 15:08 |
| Dual монітори - вирішення проблем | xiingli | Графічні карти & Монітори | 2 | 5 лютого 2009 18:36 |
| Роздільна здатність не праві | ashaiba | Графічні карти & Монітори | 10 | 28 січня 2009 11:31 |
| Роздільна здатність | colinhouse | Операційні системи Windows | 1 | 29 грудня 2007 16:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |