![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто ей инсталиран Windows, но разделен 20gb на твърдия диск и инсталира Ubuntu на разделен пространство. че инсталацията не е имало проблеми, но когато се рестартира компютъра ми, докато той е финансово-то идва с "Error 17" и спира започването.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да се наложи да си инсталирате ровя следвайте тези стъпки
зареждане на Ubuntu Live CD, отидете на терминала и вид sudo ровя Това ще ви се ровя в този ред promt тип Код: Намерете / boot/grub/stage1 Напред, това е важно, каквото е бил върнат за намерим команда го използвате в следващия ред (вие все още са най ровя>. Когато въвеждате следващите 3 команди) Код: коренче (HD?,?) Сега този тип Код: Setup (hd0) Код: затворите Сега ровя ще бъдат инсталирани и ако имате нужда от помощ за конфигуриране, че мога да ви инструктира Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Nope все още има грешка, че след 17 |
|
| |||
| |||
| Каква е възрастта на компютъра? При някои по-стари модели, ако за зареждане на файлове, са твърде далеч установени голям диск, те ще бъдат недостъпни за BIOS.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат: