![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej jsem instalován systém Windows, ale rozdělený na 20 GB pevný disk a nainstalovány ubuntu na partitioned prostoru. mysleli, že instalace byla bez problémů, ale když jsem restartovat počítač a zároveň bylo spuštění dojde až s "ERROR 17" a zastaví rozběhu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možná budete muset znovu nainstalovat grub-postupujte takto
boot Ubuntu live CD, jděte k terminálu a zadejte sudo grub Tím se dostanete vám grub prompt na této PROMT typ Kód: find / boot/grub/stage1 Dále, toto je důležité, co je se vrátil k nalezení příkaz použít na další řádek (jste stále na grub>. Když zadáte následující příkazy 3) Kód: root (hd?,?) Nyní tento typ Kód: setup (hd0) Kód: zavřít Nyní bude znovu grub-nainstalován a budete potřebovat pomoci konfiguraci je možné i poučí vás Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| nope ještě má chyba, že po 17 |
|
| |||
| |||
| Jaký věk je počítač? Na některých starších modelů, je-li boot soubory jsou příliš daleko dolů velkého disku budou nepřístupná BIOS.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 30. květen 2009 00:30 |
| Chyba na pevný disk Bootup - "Disk Error" "Stiskněte libovolnou klávesu pro restart" | ashaiba | Obecné Hardware Chat | 6 | 13. Březen 2009 15:56 |
| VXD chybu | VJH | Drives & Removable Media | 1 | 18. Září 2008 05:10 |
| DMA-driver chyba, chyba CRC | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2. dubna 2008 11:44 |
| Nero chyba##%! | Kona1984hawaii | Multimedia & Kodeky | 4 | 11. prosince 2007 15:32 |
| Thread Nástroje | |
| |