![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey i παράθυρα, αλλά μόλις εγκατασταθεί κατατμηθούν 20GB στο σκληρό δίσκο και να εγκαταστήσει για το ubuntu κατατμηθούν χώρο. Πίστευα ότι η εγκατάσταση δεν υπήρχαν προβλήματα, αλλά όταν θ επανεκκίνηση στον υπολογιστή μου, ενώ είχε την εκκίνηση, τι αφορά το "ERROR 17" και σταματάει την εκκίνηση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσετε εκ νέου grub ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα
εκκίνηση του Ubuntu Live CD, πηγαίνετε στο τερματικό και τον τύπο sudo grub αυτό θα φέρω ένα grub promt εντολών σε αυτό το είδος Κωδικός: βρίσκουν / boot/grub/stage1 Στη συνέχεια, αυτό είναι σημαντικό, ό, τι ήταν την επιστροφή τους για την εξεύρεση, για χρήση στην επόμενη γραμμή (που είναι ακόμη σε grub>. Όταν εισάγετε τα επόμενα 3 εντολές) Κωδικός: root (hd?,?) τώρα αυτό το είδος Κωδικός: setup (hd0) Κωδικός: quit τώρα grub θα εγκατασταθεί εκ νέου και αν χρειαστεί βοήθεια ρύθμιση που μπορώ να σας Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Όχι ακόμη ότι μετά το σφάλμα 17 |
|
| |||
| |||
| Ποια ήταν η ηλικία του υπολογιστή; Σε ορισμένα μεγάλα μοντέλα, εάν τα αρχεία εκκίνησης είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο δίσκο που θα είναι απροσπέλαστα στο BIOS.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα popup? IE7 αντιμετώπισε και λάθος ... | jonkon2 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 30 Μαΐου 2009 00:30 |
| Σφάλμα εκκίνησης για Σκληρό Δίσκο - "Disk Error" "Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για επανεκκίνηση" | ashaiba | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 13 Μαρ 2009 15:56 |
| VxD σφάλμα | VJH | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 18η Σεπ 2008 05:10 |
| DMA-οδηγό λάθος, λάθος CRC | ghbnic | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 2 Απρ 2008 11:44 |
| Nero σφάλμα##%! | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 4 | 11 Δεκ. 2007 15:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |