![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej ja pravedan instaliran sustav Windows, ali partitioned 20gb na tvrdom disku i instalira ubuntu na partitioned prostora. mislio instalacija nije bilo problema, ali našto ja ponovno pokretanje moj računalo, dok je početak to dogoditi se gore sa "Error 17" i zaustaviti pokretanje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vi svibanj morati ponovno instalirati grub slijedite ove korake
boot na ubuntu live cd, idite na terminal i upišite sudo grub ovo će Vam doći grub prompt na ovoj vrsti promt Code: Nađi / boot/grub/stage1 Zatim, ovo je važno, bez obzira je vraćena za pronaći naredbu koristiti ga u idućem retku (vi ste još uvijek na grub>. Kad uđete u naredne 3 naredbi) Code: root (hd?,?) Sada ovu vrstu Code: setup (hd0) Code: zatvoriti larva sada će biti ponovno instalirana, a ako vam je potrebna pomoć konfiguriranju ga mogu uputiti vas My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Nope još ima 17 error nakon toga |
|
| |||
| |||
| Koja dob je računalo? Na nekim starijim modelima, ako boot datoteke su predaleko dolje veliki pogon koji će biti nedostupan BIOS.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| Greška harddrive na Bootup - "Disk Error" "Pritisnite bilo koju tipku da biste ponovo" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | 13. ožujak 2009 15:56 |
| Vxd grešku | VJH | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 18. Ruj 2008 05:10 |
| DMA-driver error, CRC error | ghbnic | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 2. travanj 2008 11:44 |
| Nero error##%! | Kona1984hawaii | Multimedija i kodeci | 4 | 11. prosinac 2007 15:32 |
| Thread Tools | |
| |