![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia én csak a Windows hanem particionálandó 20GB a merevlemezre telepített Ubuntu és a particionált térben. úgy gondolta, hogy a létesítmény nem volt probléma, de mikor újraindult a számítógépet miközben azt is induló jön ki "ERROR 17" és megáll indulását.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy újra kell telepíteni grub kövesse ezeket a lépéseket
boot az Ubuntu live CD-t, menjen a terminál és a típus sudo grub ez lesz egy grub prompt ebben Promt típusa Kód: Keresés / boot/grub/stage1 Továbbá, ez fontos, bármi is visszatért a parancsot talál rá a következő sor (akkor még grub>. Ha beírja a következő parancsot 3) Kód: root (hd?,?) most ez a típus Kód: setup (hd0) Kód: quit grub most újra kell telepíteni, és ha segítségre van szüksége konfigurálásakor meg tudok neked utasíthatja My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| nope még 17 hiba után |
|
| |||
| |||
| Hány éves volt a számítógép? Néhány régebbi modellek, ha az indító fájlokat messze egy nagyszabású meghajtó lesz megközelíthetetlen a BIOS.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet: