![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, אני רק מותקן Windows אבל partitioned 20gb על הכונן הקשיח והתקנת Ubuntu על שטח partitioned. חשבתי ההתקנה לא היתה כל בעיה, אך כאשר אני מחדש את המחשב שלי בזמן שהוא היה מתחיל את זה בא עם "שגיאה 17" ו מפסיק החל למעלה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ייתכן שיהיה עליך להתקין מחדש זחל בצע את הפעולות הבאות
אתחול Ubuntu לחיות את תקליטור, עבור מסוף והקלד sudo grub זה יהיה להשיג לך לחפור הנחיה מסוג זה promt קוד: מצא / boot/grub/stage1 בשלב הבא, זה חשוב, לא משנה מה היה החזיר את למצוא פקודה להשתמש בו את השורה הבאה (אתה עדיין בבית לחפור>. כאשר אתה מזין את הפקודות הבא 3) קוד: שורש (HD?,?) סוג זה עכשיו קוד: Setup (hd0) קוד: צא כעת יהיה לחפור מחדש מותקן ואם אתה זקוק לעזרה להגדרת את זה אני יכול ללמד אותך המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| לא עדיין יש שגיאה 17 אחרי זה |
|
| |||
| |||
| מה היה הגיל של המחשב? על כמה דגמים ישנים, אם האתחול הקבצים רחוק למטה כונן גדול שהם יהיו נגיש במערכת ה-BIOS.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה קופץ; IE7 ו נתקל בטעות ... | jonkon2 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -30 במאי 2009 00:30 |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| VxD שגיאה | VJH | כוננים & נשלפת | 1 | 18 ספטמבר 2008 05:10 |
| DMA-DRIVER שגיאה, שגיאת CRC | ghbnic | כוננים & נשלפת | 6 | 2nd אפריל 2008 11:44 |
| Nero שגיאה##%! | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 11th דצמבר 2007 15:32 |
| שרשרת כלים | |
| |