![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey I just įdiegtos "Windows", bet ir kietąjį diską ir įdiegti Ubuntu atitverta erdvė 20GB uždara. maniau įrenginio nebuvo jokių problemų, bet kai aš vėl mano kompiuteryje, o ji buvo pradėti kurti jį atvyksta su "ERROR 17" ir sustoja pradedančioms.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums gali tekti iš naujo įdiegti išnaikinti šiuos veiksmus
boot Ubuntu Live CD, eikite į terminalą ir tipą sudo grub Tai padės jums greičiau išnaikinti šiuo PROMT tipas Kodas Ieškoti / boot/grub/stage1 Be to, tai yra svarbu, bet buvo grąžinta rasti komandą jį naudoti kitą eilutę (Jūs vis dar grub>. Įėjus artimiausius 3 komandos) Kodas root (hd?,?) Dabar įrašykite šią Kodas setup (hd0) Kodas mesti Dabar grub bus vėl sumontuoti ir jeigu jums reikia pagalbos konfigūravimas tai galiu duoti jums Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Nope dar yra klaida 17 po |
|
| |||
| |||
| Koks amžius kompiuterio? Apie kai kuriuos senesnius modelius, jei įkrovos failai yra per toli žemyn didelis vairuoti jie bus neprieinami BIOS.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Klaida iššokantį; IE7 susidūrė ir klaidų ... | jonkon2 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 30, 2009 00:30 |
| HARDDRIVE Klaida Bootup - "Klaida diske" "Paspauskite bet kurį klavišą, kad paleisti" | ashaiba | General Hardware Chat | 6 | Kovas 13, 2009 15:56 |
| Vxd klaidą | VJH | Drives & Removable Media | 1 | 18 rugsėjis 2008 05:10 |
| DMA-driver error, CRC klaida | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2 balandis 2008 11:44 |
| Nero klaida##%! | Kona1984hawaii | Multimedia & Codecs | 4 | 11 gruodis 2007 15:32 |
| Temos įrankiai | |
| |