![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej som inštalovaný systém Windows, ale rozdelený na 20 GB pevný disk a nainštalované ubuntu na partitioned priestoru. mysleli, že inštalácia bola bez problémov, ale keď som reštartovať počítač a zároveň bolo spustení dôjde až s "ERROR 17" a zastaví rozbehu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| možno budete musieť znovu nainštalovať grub-postupujte nasledovne
boot Ubuntu live CD, choďte k terminálu a zadajte sudo grub Tým sa dostanete vám grub prompt na tejto PROMT typ Kód: find / boot/grub/stage1 Ďalej, toto je dôležité, čo je sa vrátil k nájdeniu príkaz použiť na ďalší riadok (ste stále na grub>. Ak zadáte nasledujúce príkazy 3) Kód: root (hd?,?) Teraz tento typ Kód: setup (hd0) Kód: zatvoriť Teraz bude znova grub-nainštalovaný a budete potrebovať pomôcť konfiguráciu je možné aj poučí vás Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Nope ešte má chyba, že po 17 |
|
| |||
| |||
| Aký vek je počítač? Na niektorých starších modelov, je-li boot súbory sú príliš ďaleko nadol veľkého disku budú neprístupná BIOS.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia: