![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей Я тільки що встановив Windows, але 20gb розділений на жорсткому диску та встановити Ubuntu на розділені простором. думки установки не було проблем, але коли я повторив старт мого комп'ютера Хоча було запуску він виступає з "ERROR 17" і зупиняється запуск.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, можливо, буде потрібно заново встановити GRUB, виконайте такі дії
завантаженні Ubuntu Live CD, перейдіть на термінал і введіть Суду GRUB це допоможе вам оперативно GRUB на цьому типі ПРОМТ Код: Знайти / boot/grub/stage1 Далі, це важливо, все було повернуто з знайти команду використовувати його в наступному рядку (Ви все ще знаходяться на GRUB>. Коли ви входите в наступному 3 команди) Код: корінь (HD?,?) Тепер введіть Код: Setup (hd0) Код: кинути Тепер встановить GRUB повторно і, якщо вам потрібна допомога налаштувавши його я можу доручити вам Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Nope ще помилка 17 після цього |
|
| |||
| |||
| Який вік був комп'ютер? На деяких старих моделях, якщо файли завантаження знаходяться дуже далеко вниз великого диска вони будуть недоступні для BIOS.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... | jonkon2 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 30 травня 2009 00:30 |
| Обсяги жорстких дисків помилка при завантаженні - "помилка диска" "Натисніть будь-яку клавішу, щоб перезапустити" | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 6 | 13 березня 2009 15:56 |
| VXD помилку | VJH | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 18 вересня 2008 05:10 |
| DMA-драйвера помилки, помилки CRC | ghbnic | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 2 квітня 2008 11:44 |
| Nero помилка # #%! | Kona1984hawaii | Мультимедіа & кодеки | 4 | 11 грудня 2007 15:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |