menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Fedora 9 - Sdílení připojení k internetu přes LAN

Reply

Thread Nástroje
Old 1. června 2009, 03:35
Nový člen skupiny

Default Fedora 9 - Sdílení připojení k internetu přes LAN

Já používám Fedora 9 s připojením na internet, teď jsem připojen 18 xp systémů LAN přes switch ... Teď chci sdílet připojení k internetu ... Mám dvě LAN karet v mém Linux stroj, ale i dont know how pro konfiguraci ji? Pls pomozte mi sdílet připojení k internetu ..
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vysoký ping zatímco sdílení připojení k Internetu napodobení Sítě, Modemy & VoIP 0 24. květen 2009 23:35
Sdílení internetového připojení problém na ad-hoc sítě lixpas Sítě, Modemy & VoIP 2 31. leden 2009 11:33
Internet Crashes Při sdílení šířky pásma xerxesjc28 Sítě, Modemy & VoIP 19 3. duben 2008 19:14
Sdílení připojení bry4n3 Sítě, Modemy & VoIP 1 1. ledna 2008 16:40
Sdílení připojení k Internetu Crossover Cable, XP pro OSX Jano Sítě, Modemy & VoIP 3 23. srpna 2007 14:22
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.