kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Linux és OS Alternatív

Register

Fedora 9 - internetes kapcsolat megosztása a helyi hálózat

Reply

Téma eszközök
Old Június 1 2009, 03:35
Új tag Csoport

Default Fedora 9 - internetes kapcsolat megosztása a helyi hálózat

Én használ fedora 9 internet kapcsolat, most nekem van csatlakoztatva 18 XP rendszerek LAN switch keresztül ... Most szeretném megosztani internet kapcsolat ... én két LAN kártya én Linux gép, de én dont tud hogyan viselkedni configure it? Pls segítsen nekem, hogy megosszák internetes kapcsolat ..
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nagy pingek míg Internetkapcsolat megosztása bálványkép Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 24. május 2009 23:35
Internet-kapcsolat megosztása probléma az ad-hoc hálózat lixpas Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 31. január 2009 11:33
Internet megosztás lefagy sávszélesség xerxesjc28 Hálózatépítés, Modems & VoIP 19 3. április 2008 19:14
Megosztásával kapcsolatban bry4n3 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 1. január 2008 16:40
Internetkapcsolat megosztása Crossover Cable, XP OSX Jano Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 23. augusztus 2007 14:22
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.