![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én használ fedora 9 internet kapcsolat, most nekem van csatlakoztatva 18 XP rendszerek LAN switch keresztül ... Most szeretném megosztani internet kapcsolat ... én két LAN kártya én Linux gép, de én dont tud hogyan viselkedni configure it? Pls segítsen nekem, hogy megosszák internetes kapcsolat .. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nagy pingek míg Internetkapcsolat megosztása | bálványkép | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 24. május 2009 23:35 |
| Internet-kapcsolat megosztása probléma az ad-hoc hálózat | lixpas | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 31. január 2009 11:33 |
| Internet megosztás lefagy sávszélesség | xerxesjc28 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 19 | 3. április 2008 19:14 |
| Megosztásával kapcsolatban | bry4n3 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 1. január 2008 16:40 |
| Internetkapcsolat megosztása Crossover Cable, XP OSX | Jano | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 23. augusztus 2007 14:22 |
| Téma eszközök | |
| |