rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Linux & Alternative OS

Register

Fedora 9 - Udostępnianie połączenie z internetem za pośrednictwem sieci LAN

Reply

Narzędzia wątku
Old 1 czerwiec 2009, 03:35
Nowe państwa grupy

Default Fedora 9 - Udostępnianie połączenie z internetem za pośrednictwem sieci LAN

Ja jestem przy użyciu Fedora 9 z podłączeniem do Internetu, obecnie mam 18 xp systemów połączonych w sieć LAN poprzez przełącznik ... Teraz chcę podzielić łącze internetowe ... Mam dwie karty LAN w mojej Linux maszyna, ale ja dont znać jak skonfigurować go? Pls help me udostępnić połączenie internetowe ..
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Wysokie pingi podczas udostępniania połączenia internetowego upozorowanie Networking, Modems & VoIP 0 24 maja 2009 23:35
Udostępnianie połączenia internetowego problem na ad-hoc lixpas Networking, Modems & VoIP 2 31 styczeń, 2009 11:33
Internet Crashes dzielące Bandwidth xerxesjc28 Networking, Modems & VoIP 19 3 kwiecień 2008 19:14
Udostępnianie połączenia bry4n3 Networking, Modems & VoIP 1 1. styczeń 2008 16:40
Udostępnianie połączenia internetowego Crossover Cable, XP OSX jano Networking, Modems & VoIP 3 23 sierpnia 2007 14:22
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.