мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Федора 9 - Дељење интернет везу преко ЛАН

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јуни 2009, 03:35
Нови члан групе

Default Федора 9 - Дељење интернет везу преко ЛАН

Ја сам помоћу Федора 9 са интернет прикључком, а сада сам спојен 18 ксп система у ЛАН преко пребацити ... Сада желим делити Интернет везу ... Имам два ЛАН картице у мом Линукс машина, али ја донт кноткле како за конфигурирати то? плс помоћ мене за удео Интернет спој ..
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Висока пингс док судиоништво Интернет Цоннецтион утвара Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 24 мај 2009 23:35
Прикључак за интернет схаринг проблем на ад-хоц мрежа ликспас Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 31 јануар 2009 11:33
Интернет Црасхес Када Схаринг бандуидтх ксерксесјц28 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 19 3 април 2008 19:14
Дељење везе бры4н3 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 1 јануар 2008 16:40
Интернет Цоннецтион Схаринг Цроссовер кабл, КСП на ОСКС јано Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 23 аугуст 2007 14:22
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц