![]() |
|
| |||
| |||
| Firefox είναι η ίδια με το κλείσιμο του Ubuntu Hardy με δεν υπάρχει λόγος. Μερικές φορές, όταν κάνω κλικ για να δείτε ένα βίντεο site όπως το YouTube για Firefox κλείνει μόνη της δεν υπάρχει λόγος. Παρακαλώ βοηθήστε xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως προσπαθείτε να ξαναεγκαταστήσετε αυτό;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Οχι, εγώ θα προσπαθήσω τώρα. |
|
| |||
| |||
| Έχω εντελώς επανεγκατασταθούν και εξακολουθεί να κλείνει μόνη της σε κάποια βίντεο. : ( |
|
| |||
| |||
| Ποια έκδοση του FF χρησιμοποιείτε Είναι ένα κοινό πρόβλημα και με παλαιότερες εκδόσεις του Ubuntu, αλλά δεν το νεότερο Τύπου
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ο Firefox 3.0b5 προφανώς. |
|
| |||
| |||
| Αυτή είναι μια βήτα απελευθέρωση Γιατί δεν χρησιμοποιείτε την έκδοση 2;
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αυτό φαίνεται να είναι σταθερό. : D |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC games κλείσιμο; | mxmad32 | PC & Console Gaming | 10 | 30 Δεκ. 2008 10:46 |
| Ubuntu Hardy Heron 8,04 LTS | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 9 | 28 Απρ 2008 01:51 |
| Ubuntu Hardy Heron | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 4 | 5 Μαρ 2008 01:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |