![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Firefox se zatvara sama u Ubuntu Hardy bez razloga. Ponekad kad kliknete vezu do web lokacije kao što su video youtube Firefox zatvara sama bez razloga. Please help XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušati ponovno instalirajte ga?
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Ne, ja ću pokušati da sada. |
|
| |||
| |||
| Ja sam potpuno reinstalled i još uvijek se zatvara sama u nekim videa. : ( |
|
| |||
| |||
| Koju verziju FF se koristite To je uobičajeni problem sa starijim verzijama i Ubuntu, ali ne najnoviju release
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Njegova Firefox 3.0b5 naizgled. |
|
| |||
| |||
| To je beta release Zašto ne koristite verziju 2?
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Hvala, to činiti se to imati čvrst Internet. : D |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PC igre zatvaranja? | mxmad32 | PC & konzole Igre | 10 | 30. prosinac 2008 10:46 |
| Ubuntu 8,04 Hardy Heron LTS | Cew27 | Linux OS i alternativna | 9 | 28. travanj 2008 01:51 |
| Ubuntu jednogodišnja čaplja | Cew27 | Linux OS i alternativna | 4 | 5. ožujak 2008 01:12 |
| Thread Tools | |
| |