![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Firefox este de închidere în sine, în Ubuntu Hardy cu nici un motiv. Uneori, când faceţi clic pe un link către site-ul ca un video youtube Firefox se închide în sine, fără nici un motiv. Vă rugăm să ajute xD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai încerca să reinstalez-o?
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Nu, eu voi încerca ca acum. |
|
| |||
| |||
| Am reinstalat complet si a se închide în sine, încă de pe unele filme. : ( |
|
| |||
| |||
| Ce versiune de FF sunt folosiţi Aceasta este o problemă comună cu versiuni mai vechi şi de Ubuntu, dar nu cea mai noua versiune
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sa Firefox 3.0b5 aparent. |
|
| |||
| |||
| Aceasta este o versiune beta De ce nu te folosi versiunea 2?
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Multumesc, acest lucru pare să se fi reparat. : D |