![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Фирефокс се затвара сама у Убунту Харды без разлога. Понекад кад кликнете на везу до веб локације као што су видео ыоутубе Фирефокс затвара сама без разлога. Плеасе хелп КСД |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушати поново инсталирајте га?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Не, ја ћу покушати да сада. |
|
| |||
| |||
| Ја сам потпуно реинсталлед и још увек се затвара сама у неким видеа. : ( |
|
| |||
| |||
| Коју верзију ФФ се користите То је уобичајени проблем са старијим верзијама и Убунту, али не најновију релеасе
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Његова Фирефокс 3.0б5 наизглед. |
|
| |||
| |||
| То је бета релеасе Зашто не користите верзију 2?
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Хвала, то чинити се за имати чврст Интернет. : Д |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ игре затварања? | мксмад32 | ПЦ & конзоле Игре | 10 | 30 децембар 2008 10:46 |
| Убунту 8,04 Харды Херон ЛТС | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 9 | 28 април 2008 01:51 |
| Убунту једногодишње чапља | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 4 | 5 март 2008 01:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |