![]() |
|
| |||
| |||
| Firefox Ubuntu Hardy hiçbir nedeni ile kendisi yaklaşıyor. Bazen ben tıklayınız Firefox herhangi bir nedenle kendini kapatır YouTube gibi bir video sitesi için bir bağlantı. Lütfen xD yardım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Onu yeniden yüklemeyi denedin mi?
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Hayır, artık çalışacağım. |
|
| |||
| |||
| Ben tamamen yeniden yüklenmesi ettik ve hala bazı videolar kendini kapatır. : ( |
|
| |||
| |||
| FF hangi sürümünü kullanıyorsunuz Bu eski sürümlerini ve Ubuntu ama yeni sürüm ile ortak bir sorun olduğunu
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Its Firefox 3.0b5 görünüşte. |
|
| |||
| |||
| Bu bir beta sürümü olduğunu Neden sürüm 2 kullanırım?
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, bu gibi bir sabit olması. : D |
![]() |
|
| Bookmarks |