![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Firefox закривається сам в Ubuntu Hardy без будь-яких причин. Іноді, коли я натискаю посилання на відео-сайт YouTube, як Firefox закривається сам без будь-якої причини. Будь ласка, допоможіть XD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви спробуйте поміняти його?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ні, я спробую це зараз. |
|
| |||
| |||
| Я повністю поміняти його й досі закриває собі на кілька відео. : ( |
|
| |||
| |||
| Який випуск FF ви використовуєте Це звичайна проблема з більш старих версій Ubuntu, але й не останній версії
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Її Firefox 3.0b5 мабуть. |
|
| |||
| |||
| Це бета-версія Чому б вам не використовувати версії 2?
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Спасибі, це, здається, мають фіксовану його. : D |