![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК Просто някои форуми, създадени специално за Linux и отворения код. FOSS щандове за свободен софтуер с отворен код, за намерението си форуми е ясно, да бъде свободен. Пусни му от потребителите за потребителите на форума софтуер избрах (punbb) е лек, свободен освободени по силата на GNU GPL.
настроя форума, защото аз съм болен почти всички arrogent ноу-IT-alls trolling на други форуми, които злоупотребяват хора, които знаят по-малко от тях от горе на високото им кон. Ако имате проблем, ние ще направим всичко възможно, за да решим това. Ако искате да ни помогне да го моля, ще се присъединят и уведомете останалите потребители с отворен код за него. благодарности Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обикновено не позволяват самостоятелно промоция, но ще оставя това да се простират на разстояние един.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз изобщо не съм запознат с PunBB но със изглежда това изглежда доста обичай. Супер работа! Наистина чисти, много прости и просто наистина хубаво оформление. Мисля, че предпочитат зеленото, аз като че ли мислите, че за да има сини тема, но зелената костенурка със сигурност изглежда добре. Мислихте ли за добавяне на Wiki, както добре?
|
| |||
| |||
| Вие ми открадна въплъщение |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кой открадна вашата проява?
| |||
| |||
| ДВ оказва, че една от векове ... |
|
| |||
| |||
| Всъщност, ти открадна от мен. Аз забелязах, че сте използвали за собствени форуми, които не съм наистина се интересуват. Вие сте форумите са само за около 3 месеца, ако това, и са имали тази проява за дълго време, откакто за първи път са забранени. Мисля, обвини ме краде го тук е просто обикновена груб.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Това е нелепо обвини никого за кражба аватара (почти през цялото време все пак), тъй като те не са направени от потребителя, но намери в Интернет, така че освен ако не сте направили въплъщение, тя не краде от теб. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Но аз го намерим обвини ме краде му фаза груб.
__________________ serverguy |