![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i jen nastavit některé fór speciálně pro Linux a open source. Foss znamená zdarma open-source software, záměr mého fóra je jasný, to je zdarma. jeho spuštění ze strany uživatelů pro uživatele fóra software jsem zvolil (punbb) je lehký, volný uvolněny pod GNU GPL.
i nastavení fóra, protože jsem nemocná téměř všechny arrogent know-it-ÝZVY trolling jiných fórech, kteří obtěžují lidi, kteří vědí méně, než jim na jejich vysokou koně. Pokud máte problém, budeme se snažit vyřešit. pokud chcete, aby nám pomohl dostat se prosím připojte a říct jiných open source uživatele o tom. díky Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepoužívejte běžně umožňují vlastní propagaci, ale uvidíme nechte tuto jít jako jednorázové.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem vůbec seznámeni s PunBB ale vypadá to že to vypadá docela vlastní. Awesome job! Opravdu čistá, opravdu jednoduché a jen opravdu pěkný layout. Myslím, že mám nejraději zelený, já se zdá, že si myslíš, že používá mít modré téma, ale zelená se želva určitě vypadá dobře. Už jste přemýšlel o přidání Wiki stejně?
|
| |||
| |||
| Ukradl jsi můj avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdo ukradl váš avatar?
| |||
| |||
| SG bylo, že jeden na stáří ... |
|
| |||
| |||
| Vlastně jste mi ho ukradli. Všiml jsem si, používá jej na vlastní fóra, které jsem se opravdu záleží. Jste fór byly pouze pro cca 3 měsíce v případě, že jsem musel tento avatar dlouhou dobu, protože jste byli první zakázány. Myslím, že mě obvinil z krádeže jej zde je jen obyčejný sprostý.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to směšné obviňuje někoho z krádeže avatarů (téměř pořád stejně), pokud nejsou ze strany uživatele, ale našel na internetu, takže pokud jste na avatar, to není krádež od vás. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ale já ho našli mě obvinil z krádeže jeho avatar hrubí.
__________________ serverguy |