![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i μόλις μερικά φόρουμ που έχουν συσταθεί ειδικά για το linux και ανοικτού κώδικα. Foss στάθμευσης δωρεάν λογισμικού ανοικτής πηγής, η πρόθεση του φόρουμ μου είναι σαφής, να είναι ελεύθερη. την εκτέλεση από τους χρήστες για τους χρήστες του φόρουμ το λογισμικό που επέλεξα (punbb) είναι ελαφρύ, δωρεάν κυκλοφορήσει σύμφωνα με την GNU GPL.
i ρυθμίσετε το φόρουμ γιατί είμαι άρρωστος από το σύνολο των arrogent know-it-ΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ συρτή τα άλλα φόρουμ που κάνουν κατάχρηση άτομα που γνωρίζουν λιγότερο από τους από τους υψηλά σε σχέση με το άλογο. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επίλυσή του. αν θέλετε να μας βοηθήσει να το παρακαλούμε να συμμετάσχετε και θα πω άλλη ανοικτή πηγή χρήστες γι 'αυτό. ευχαριστώ Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Να μην επιτρέψει κανονικά αυτο προώθηση αλλά εγώ θα το αφήσουμε αυτό πάει ως εφάπαξ.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένοι με PunBB, αλλά από τα βλέμματα του ότι φαίνεται πολύ έθιμο. Awesome δουλειά! Πολύ καθαρό, πολύ απλά και μόνο μια πολύ ωραία εμφάνιση. Νομίζω ότι προτιμώ το πράσινο, νομίζω ότι εσύ πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα μπλε θέμα, αλλά το πράσινο με τη χελώνα σίγουρα φαίνεται καλό. Έχετε σκεφτεί την προσθήκη ενός Wiki, όπως καλά;
|
| |||
| |||
| σας έκλεψε μου avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιος έκλεψε σας είδωλο;
| |||
| |||
| ΓΓ ότι είχε μία για ηλικίες ... |
|
| |||
| |||
| Στην πραγματικότητα, σας έκλεψε από εμένα. Παρατήρησα ότι έχετε χρησιμοποιήσει για το δικό σας φόρουμ, που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για. Είσαι φόρουμ μόνο για περίπου 3 μήνες, εφόσον αυτό και είχα αυτό το avatar για μεγάλο χρονικό διάστημα, για πρώτη φορά από τότε που απαγορεύτηκε. Νομίζω κατηγορώντας μου κλέβει αυτό εδώ είναι απλά αγένεια.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Είναι γελοίο κατηγορώ κανέναν από κλοπή avatars (σχεδόν όλη την ώρα έτσι κι αλλιώς) όπως αυτές δεν πραγματοποιούνται από το χρήστη, αλλά, όπως διαπιστώθηκε, στο διαδίκτυο, οπότε αν δεν γίνει το είδωλο, δεν είναι κλοπή από εσάς. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αλλά θα τον βρω κατηγορώντας μου έκλεψε το avatar αγένεια.
__________________ serverguy |