![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok ja pravedan postaviti neke forume specifično za Linux i open source. Foss Stalci za besplatno open source softvera, namjera mog foruma je jasno, da bude slobodan. trčanje po svojim korisnicima za korisnike foruma softver i izabrala (punbb) je lagan, besplatan izdan pod GNU GPL.
I set up forum jer sam bolesna isključite sve arrogent know-it-alls trolling drugim forumima koji zlouporabljuju ljudi koji znaju manje od njih iz gore na svoje visoke konja. ako imate problema ćemo učiniti naše najbolje riješiti to. Ukoliko želite da nam pomogne, preuzmite ga idući molimo javite se pridruže i druge Open Source korisnika o tome. hvala My System: Cewy je čudo macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemojte dopustiti self promocija normalno, ali ja ću pustiti ovo ide kao jedno od.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nisam uopće upoznat s PunBB ali su izgleda to izgleda lijepo običaj. Awesome job! Stvarno čist, stvarno jednostavan i pravedan stvarno lijepo izgleda. Mislim da sam radije zeleno, ja mislim, čini se da vam se da imaju plave temu, ali sa zelenim kornjača svakako izgleda dobro. Da li ste mislili o dodavanju wiki kao i?
|
| |||
| |||
| vi pokrali moje Avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tko je ukrao vaše avatar?
| |||
| |||
| SG koji je imao jedan za uzraste ... |
|
| |||
| |||
| Zapravo, vi to ukrao od mene. Primijetio sam da ste koristili na vlastite forume koji nisam zaista stalo. You're forumima samo se za otprilike 3 mjeseca, ako da, i ja imao ovaj avatar je dugo vremena, jer vas prvo zabranio. Mislim da me optuzuje krađe ga ovdje je samo običan primitivan.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Svoj 'smiješan optužujući nikoga krađe avatars (gotovo cijelo vrijeme u svakom slučaju), jer nisu od strane korisnika, ali naći na internetu, tako da osim ako je avatar, to nije krađa od vas. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ali ja ga optuzuje mene krađe njegova avatar primitivan.
__________________ serverguy |