![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK, csak felállított bizonyos fórum kifejezetten a Linux és a nyílt forrás. Foss áll a szabad nyílt forráskódú szoftver, a szándékkal Fórumjaim nem világos, hogy szabad. hogy a felhasználók által a felhasználók a fórum szoftver választottam (punbb) a könnyű, szabad engedni GNU GPL.
Én meg a fórumot, mert én vagyok beteg az összes arrogent know-it-alls Pergetett más fórumokon való visszaélés esetén az emberek, akik ismerik őket, kevesebb, mint akár a magas lóról. Ha van valami probléma akkor mi a legjobb, hogy oldja meg. Ha azt szeretné, hogy segítsen nekünk, hogy fog csatlakozni, és kérem, mondja meg más nyílt forrású felhasználók róla. köszönöm My System: Cewy a csoda macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Általában nem teszi lehetővé a saját promóciós, de én, hogy ez menni, mint egy off.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én egyáltalán nem ismerik PunBB, hanem az látszik, hogy ez szép szokás. Félelmetes volt! Tényleg tiszta, egyszerű, és tényleg csak egy igazán szép elrendezés. Azt hiszem, inkább a zöld, úgy tűnik, hogy úgy gondolja, hogy korábban egy kék téma, de a zöld, a teknős néz ki jól. Gondolt hozzáadásával Wiki is?
|
| |||
| |||
| Elloptad a Avatárom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ki lopta el a avatar?
| |||
| |||
| SG volt, hogy egy évek óta ... |
|
| |||
| |||
| Igazából, amit ellopott tőlem. Észrevettem, hogy te a saját fóruma, amely nem igazán érdekel. Te a fórumok már csak legfeljebb körülbelül 3 hónap, ha ez, és én már ezt Avatart a sokáig, mert először tiltani. Azt hiszem vádolta meg lopással, hogy itt csak sima durva.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ez nevetséges vádolja bárki ellopja Avatars (csaknem minden alkalommal egyébként), mivel azok nem teszik a felhasználó számára, de megtalálható az interneten, így, ha nem történik az avatar, hogy nem lopja tőled. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
De találni vádolta meg lopással az avatar durva.
__________________ serverguy |