![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, אני פשוט להגדיר כמה פורומים במיוחד עבור לינוקס המבוססת על קוד פתוח. Foss עומדת בחינם תוכנת קוד פתוח, מתוך כוונה הפורומים שלי ברור, להיות חופשיים. את הפעלת על ידי משתמשים עבור משתמשים בפורום תוכנה בחרתי (punbb) הוא קל, ללא תשלום, שוחררו תחת GNU GPL.
אני מגדיר את הפורום למעלה, כי אני חולה את כל arrogent יודע-it-alls trolling שאר הפורומים אשר מנצלים לרעה אנשים יודעים פחות מהם על הסוס שלהם גבוה. אם יש לך בעיה אנו נעשה כמיטב יכולתנו לפתור אותה. אם אתה רוצה לעזור לנו לקבל את זה הולך בבקשה להצטרף ולהגיד קוד פתוח משתמשים אחרים על זה. תודה המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדרך כלל אין לאפשר קידום עצמי, אבל זה יהיה תן ללכת בתור אחד מושבת.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני בכלל לא מכיר PunBB אולם נראה את זה של זה נראה די מותאם אישית. עבודה Awesome! נקי באמת, באמת פשוט ממש נחמד רק מתווה. אני חושב שאני מעדיף את גרין, אני חושב שאתה נראה רגיל יש נושא כחול, ירוק, אבל עם צב בהחלט נראה טוב. האם חשבת על הוספת א Wiki גם?
|
| |||
| |||
| אתה גנבת לי את גלגול |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מי גנב את גלגול?
| |||
| |||
| SG היתה כי אחת עבור הגילאים ... |
|
| |||
| |||
| למעשה, אתה גנבת את זה ממני. שמתי לב שהשתמשת בה בעצמך הפורומים, שאני לא באמת אכפת. אתה צריך רק הפורומים היה ל 3 חודשים בערך, אם כי, ואת זה יש לי גלגול במשך זמן רב, מאז היית הראשון מגורש. אני חושב להאשים אותי לגנוב את זה כאן הוא פשוט מנומס.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| זה מגוחך להאשים מישהו לגנוב avatars (כמעט כל הזמן, בכל מקרה) כמו שהם לא נעשה על ידי המשתמש, אך נמצא באינטרנט, לכן, אלא אם כן נעשה את גלגול, לא גונב ממך. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אבל אני מוצא אותו להאשים אותי לגנוב את גלגול גסה.
__________________ serverguy |