![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, aš tiesiog sukurta tam forumai konkrečiai Linux ir atviro kodo. Foss reiškia laisvą atviro kodo programinę įrangą, savo ketinimą forumus aišku, turi būti nemokamai. jo valdo už vartotojų Forum Software Mane pasirinko (PunBB) vartotojai yra lengvas, laisvai platinama pagal GNU GPL.
I rinkinys Forumas daugiau, nes aš serga ne visi arrogent know-it-VIETIMAI velkamosiomis kiti forumai, kurie piktnaudžiauja žmonių, kurie žino mažiau nei jiems ant aukšto jų žirgų. Jei turite problemų, mes darome viską, kad ją išspręsti. Jei norite padėti mums gauti tai vyksta prašom prisijungti ir pasidalinti kitų atviro kodo naudotojų apie tai. ačiū Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paprastai negali leisti sau reklamos, bet aš tai man daugiau kaip vienkartinės.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ne visiems PunBB pažįstamas, bet atrodo, kad jis atrodo gana paprotį. Awesome job! Tikrai švarūs, labai paprasta ir tiesiog tikrai gražus išdėstymas. Manau, aš norėčiau žalios spalvos, man atrodo, kad manote, kad naudojamas yra mėlyna tema, bet su vėžlys tikrai gerai atrodo žali. Ar galvojote apie pridedant Wiki taip pat?
|
| |||
| |||
| Jūs pavogė mano avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas pavogė jūsų personažas?
| |||
| |||
| SG padarė, kad vienas nuo amžių ... |
|
| |||
| |||
| Tiesą sakant, jums pavogė ją iš manęs. Aš pastebėjau, kurį Jūs naudojote ją į savo forumus, kurių aš nelabai rūpi. Jūs forumai buvo tik iki maždaug 3 mėnesius, jei tai ir turėjau šį ilgą laiką avatar, kadangi jūs pirmą kartą buvo uždraustas. Manau, kaltina mane vagystė jį čia yra tiesiog grubus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tai juokinga kaltinti nors iš vagystės avataros (beveik visą laiką, bet kuriuo atveju), nes jie nėra pateikti vartotojui, bet ir rasti internete, taigi jei jūs padarėte personažas, tai ne vagystė iš jūsų. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Bet manau, jis kaltina mane vogti jo avataras rude.
__________________ serverguy |