![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labi, es tikko izveidotas dažas forumu tieši priekš Linux un atvērtā koda. Foss stendi bezmaksas atvērtā koda programmatūru, manu forumu nodoms ir skaidrs, kas ir bezmaksas. tā vada, lai lietotājiem forums programmatūra Es izvēlējos (punbb) lietotāji ir viegls, bezmaksas released under GNU GPL.
i, kas forumā veido, jo es esmu slims pie visiem arrogent know-it-ICINĀJUMI velcēšanas citi forumi, kuri ļaunprātīgi izmanto cilvēki, kuri zina mazāk par viņiem līdz ar to augsto zirgam. ja jums ir problēma, mēs cenšamies risināt. ja vēlaties mums palīdzēt iegūt dodas lūdzu pievienoties un pastāstītu citiem atvērtā pirmkoda lietotājiem par to. pateicība Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parasti netiek ļaut sevi paaugstinājumam, bet es let tas tik vienreizēju.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nemaz nav pazīstami ar PunBB, bet izskatās tā tas izskatās diezgan pasūtījuma. Awesome darbu! Tiešām tīrs, tiešām vienkārša un tikai tiešām jauku izkārtojumu. Es domāju, ka es gribētu zaļš, man šķiet, ka domāju, ka tu lieto ir zils tēma, bet zaļš ar bruņurupuča noteikti izskatās labi. Vai esat domājis pievienojot Wiki arī?
|
| |||
| |||
| Jums nozaga manu avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kurš nozaga jūsu iemiesojumu?
| |||
| |||
| SG ir bijis, ka viena vecuma ... |
|
| |||
| |||
| Patiesībā jums nozaga to no manis. Es pamanīju tu izmanto to savu forumu, kas man nebija patiesi rūp. Jūs esat forums ir tikai līdz apmēram 3 mēnešus, ja šo, un man ir bijusi šī avatar uz ilgu laiku, jo jūs pirmo reizi tika aizliegta. Es domāju, apsūdzot man zog tas šeit ir tikai vienkāršs primitīvs.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tas ir smieklīgi apsūdz ikviens no zog Avatars (gandrīz visu laiku anyway), jo tie nav veikti ar lietotāju, bet atrast internetā, tāpēc, ja jūs noslēdzat iemiesojumu, tas nav zog no jums. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Bet man viņš pārmet man zog viņa avatar primitīvs.
__________________ serverguy |