![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ok i założyła pewne forum specjalnie dla Linuksa i open source. Foss oznacza wolnego oprogramowania open source, zamiarem moim forum jest jasne, które mają być wolne. jego uruchomienia przez użytkowników dla użytkowników forum oprogramowania Wybrałem (PunBB) jest lekki, wolne wydana na GNU GPL.
ja na forum, ponieważ jestem chory wyłączyć wszystkie arrogent know-it-APROSZENIA trolling innych forach, którzy nadużywają ludzie, którzy wiedzą mniej niż im się na ich wysoką konia. jeśli masz problem dołożymy wszelkich starań, aby rozwiązać go. Jeśli chcesz nam pomóc jej się należy dołączyć i powiedz "open source innych użytkowników o tym. dzięki My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zazwyczaj nie pozwalają na własnej promocji, ale I'll let go jako tego jednego startu.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie jestem w ogóle znać PunBB ale wygląda na to wygląda dość niestandardowy.
Awesome job! Naprawdę czyste, proste i naprawdę tylko naprawdę ładne układ. Myślę Wolę zielony, I wydaje się myśleć używany do mieć niebieski tematu, ale zielony z żółwia pewnością wygląda dobrze. Czy myślał o dodanie Wiki jak dobrze?
|
|
|||
|
|||
|
Ci ukradł mój avatar
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kto ukradł twój awatar?
|
|||
|
|||
|
SG miał, że jeden na wieki ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Właściwie, to ukradł go ode mnie. Zauważyłem, używaliśmy go na własne forum, które tak naprawdę nie obchodzi. You're forum zostały tylko do około 3 miesięcy, jeżeli, i miałem ten avatar przez długi czas, od kiedy po raz pierwszy zakazane.
Myślę, oskarżając mnie o kradzież to tutaj jest po prostu niegrzeczne.
|
|||
|
|||
|
To śmieszne oskarżając nikogo o kradzież awatarów (prawie cały czas anyway), ponieważ nie są one dokonywane przez użytkowników, ale znaleźć w internecie, więc chyba można się avatar, nie kradną od ciebie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Ale ja go odnaleźć oskarżając mnie o kradzież swojego awatara rude.