![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok am înfiinţat unele forum special pentru Linux şi open source. Frost standuri gratuit software open source, intenţia de a-mi forum este clară, pentru a fi liber. sa fugi de către utilizatori a utilizatorilor de software de pe forum am ales (punbb) este simplificată, gratuit lansat sub GNU GPL.
Am stabilit până pe forum, deoarece eu sunt bolnav de pe toate arrogent know-it-alls trolling de alte foruri care abuz de oameni care ştiu mai puţin decât de la ei până la aere. Dacă aveţi o problemă, vom face tot ce ne mai bune pentru a rezolva aceasta. Dacă doriţi să ne ajutaţi să-l duci şi-i spuneţi, vă rugăm să vă alăturaţi alte open source pentru utilizatorii despre asta. mulţumesc Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A nu se permite în mod normal, auto de promovare, dar voi lasa acest du-te ca un off.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt la curent cu toate PunBB, dar de aceasta pare a se pare destul de personalizat. Awesome de locuri de muncă! Serios curat, foarte simplu si doar un aspect foarte frumos. Cred că-mi place verde, imi pare să credeţi că aţi utilizat pentru a avea o temă albastru, verde, dar cu broasca cu siguranţă arată bine. V-aţi gândit să adăugaţi un wiki, de asemenea?
|
| |||
| |||
| mi-ai furat avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cine a furat-ti un avatar?
| |||
| |||
| SG a avut ca unul pentru vârstele ... |
|
| |||
| |||
| De fapt, mi-ai furat-o de la mine. Am observat că a folosit-o pe cont propriu, forumuri, pe care nu am fost foarte pasă. Esti doar forumuri au fost până de aproximativ 3 luni, în cazul în care, şi l-am avut acest avatar pentru o lungă perioadă de timp, de vreme ce au fost interzise. Cred că, acuzându-mă de Furt de pe aici este pur şi simplu nepoliticos.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Este ridicol acuza nimeni de furt avatars (aproape tot timpul, oricum) în care acestea nu sunt făcute de către utilizator, dar găsit pe internet, astfel încât, dacă nu au făcut un avatar, nu fura de la tine. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Dar mi se pare-mi-l acuza de furt lui avatar nepoliticos.
__________________ serverguy |