![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok i len nastaviť niektoré fórach zvlášť pre Linux a open source. Foss znamená zdarma open-source softvér, zámer môjho fóra je jasný, to je zadarmo. jeho spustenie zo strany užívateľov pre užívateľov fóra software som zvolil (punbb) je ľahký, voľný uvoľnené pod GNU GPL.
i nastavenia fóra, pretože som chorá takmer všetky arrogent know-it-ÝZVY trolling iných fórach, ktorí obtěžují ľudí, ktorí vedia menej, ako im na ich vysokú kone. Ak máte problém, budeme sa snažiť vyriešiť. ak chcete, aby nám pomohol dostať sa prosím pripojte a říct iných open source užívateľov o tom. vďaka Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nepoužívajte bežne umožňujú vlastnú propagáciu, ale uvidíme nechajte túto ísť ako jednorazové.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem vôbec oboznámení s PunBB ale vyzerá to že to vyzerá docela vlastné. Awesome job! Opravdu čistá, naozaj jednoduché a len naozaj pekný layout. Myslím, že mám najradšej zelený, já sa zdá, že si myslíš, že používa mať modré tému, ale zelená sa korytnačka určite vyzerá dobre. Už ste přemýšlel o pridanie Wiki rovnako?
|
| |||
| |||
| Ukradol jsi můj avatar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kto ukradol váš avatar?
| |||
| |||
| SG bolo, že jeden na vek ... |
|
| |||
| |||
| Vlastne ste mi ho ukradli. Všimol som si, používa ho na vlastné fóra, ktoré som sa naozaj záleží. Ste fór boli len pre cca 3 mesiace v prípade, že som musel tento avatar dlhú dobu, pretože ste boli prvý zakázané. Myslím, že ma obvinil z krádeže ho tu je len obyčajný sprostý.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to smiešne obviňuje niekoho z krádeže avatar (takmer pořád stejně), ak nie sú zo strany užívateľa, ale našiel na internete, takže ak ste na avatar, to nie je krádež od vás. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ale já ho našli ma obvinil z krádeže jeho avatar hrubé.
__________________ serverguy |