![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок ја праведан оснивати неке форуме специфично за Линукс и опен соурце. Фосс Сталци за бесплатно опен соурце софтвера, намера мог форума је јасно, да буде слободан. трчање по својим корисницима за кориснике форума софтвер и изабрала (пунбб) је лак, бесплатан издат под ГНУ ГПЛ.
И сет уп форум јер сам болесна искључите све аррогент кноу-ит-аллс троллинг другим форумима који злоупотребљавају људи који знају мање од њих из горе на своје високе коња. ако имате проблема ћемо учинити наше најбоље решити то. Уколико желите да нам помогне, преузмите га идући молимо јавите се придруже и друге Опен Соурце корисника о томе. хвала Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Немојте дозволити селф промоција нормално, али ја ћу пустити ово иде као једно од.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нисам уопште упознат са ПунББ али су изгледа то изгледа лепо обичај. Ауесоме јоб! Стварно чист, стварно једноставан и праведан стварно лепо изгледа. Мислим да сам радије зелено, ја мислим, чини се да вам се да имају плаве тему, али са зеленим корњача свакако изгледа добро. Да ли сте мислили о додавању уики као и?
|
| |||
| |||
| ви покрао моје Аватар |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ко је украо ваше аватар?
| |||
| |||
| СГ који је имао један за узрасте ... |
|
| |||
| |||
| Заправо, ви то украо од мене. Приметио сам да сте користили на сопствене форуме који нисам заиста стало. Ыоу'ре форумима само се за отприлике 3 месеца, ако да, и ја имао овај аватар је дуго времена, јер вас прво забранио. Мислим да ме оптужује крађе га овде је само обичан примитиван.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Своју 'смешан оптужујући никога крађе аватарс (готово све време у сваком случају), јер нису од стране корисника, али наћи на интернету, тако да осим ако је аватар, то није крађа од вас. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Али ја га оптужује мене крађе његова аватар примитиван.
__________________ сервергуы |