![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tamam ben sadece özellikle Linux ve açık kaynak için bazı forumları kurmak. FOSS ücretsiz açık kaynak yazılımlar için standları, benim Forumlar amacıyla, ücretsiz olarak açık. Forumda yazılım i (punbb) seçtiğiniz kullanıcılar için kullanıcılar tarafından çalıştırdığınızda, GNU GPL lisansı ile ücretsiz hafif.
çünkü tüm arrogent biliyorum kapalı hasta ben yukarı-it-alls kim istismar insanlar kadar yüksek ata onları daha az biliyorum diğer forumları trolling forum ayarlayın. Eğer bunu çözmek için biz elimizden geleni yapacağız bir sorun var. eğer bize yardım etmek istiyorum, lütfen üye olacak ve diğer açık kaynak kullanıcıların söylemek almak. teşekkürler Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Normalde kendi promosyon izin verme ama bu gidelim olacak bir kapatın.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tüm PunBB aşina Ben değil ama bu da onu çok özel görünüyor görünüyor. Harika iş! Gerçekten, gerçekten basit ve sadece gerçekten güzel bir düzen temizleyin. Ben yeşil tercih düşünüyorum, ben mavi bir tema için kullanılan düşünüyorum, ama kesinlikle iyi gibi görünüyor kaplumbağa ile yeşil. Sen de bir Wiki ekleyerek düşünce mi?
|
| |||
| |||
| Benim Avatar çaldı |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |||
| |||
| SG sahip bir yaşa ... |
|
| |||
| |||
| Aslında, bana da çaldı. Seni gerçekten hangi bakım didn't kendi forumları, üzerinde rastlamışsınızdır. Bu yana ilk yasaklandı Bu forumlar sadece 3 ay kadar olarak, eğer, ve uzun bir süre bu resminiz oldu var demektir. Burada bunu çalmak beni suçlayarak düşünüyorum sadece kaba bir.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Olarak kullanıcı tarafından yapılmamıştır Bu zaten (neredeyse her zaman Avatar çalıyor ve herkes suçlayarak), komik ama internet üzerinde, bu nedenle Eğer resminiz yapılmış, bu sizin çalmak değil. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ama ben onu Avatar kaba çalmak beni suçlayarak bulabilirsiniz.
__________________ serverguy |