![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK Я тільки що створили деяких форумах спеціально для Linux і Open Source. Фосс виступає за вільне програмне забезпечення з відкритим джерелом, намір мого форумів очевидна, щоб бути вільним. свій біг з боку користувачів для користувачів форуму я вибрав (PunBB) це легко, вільно розповсюджується за ліцензією GNU GPL.
я поставив форум, тому що я хворий себе будь-яку arrogent Know-It-ALLS Тролінг інших форумах, які зловживають люди, які знають менше, ніж їм за їхню високу конем. Якщо у вас є проблеми ми будемо робити все можливе, щоб вирішити її. Якщо ви хочете, щоб ми могли отримати це відбувається Будь ласка, приєднуйтесь і розкажіть іншим користувачам відкритих джерел про нього. спасибо Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як правило, не дозволяє собі заохочення, але я дозволю цього йти як одна Off.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я зовсім не знайомі з PunBB але судячи з усього, вона виглядає досить звичай. Awesome Job! Дійсно чистий, дуже простий і просто дуже приємно макет. Мені здається, я віддаю перевагу зелений, я, здається, думаєте ви використовували мати синій тему, але із зеленою черепахи, безумовно, добре виглядає. Чи замислювалися Ви про додавши ще одну вікі, а?
|
| |||
| |||
| Ви вкрали мій аватар |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хто вкрав ваш аватар?
| |||
| |||
| С. мав, що для одного віку ... |
|
| |||
| |||
| Насправді, ти вкрав її в мене. Я помітив, ви використовували його на своєму власному форумі, що я насправді не хвилюють. Ти форумах були лише до близько 3 місяців, якщо що, і я мав такий аватар протягом тривалого часу, оскільки ви вперше були заборонені. Я думаю, звинувативши мене в крадіжці його тут просто грубо.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Смішно звинуватити кого в розкраданні аватари (майже всі час, в будь-якому випадку), оскільки вони не є, зроблені користувачем, але не знайшов в Інтернеті, так що якщо ви зробили аватар, це не крадіжка від вас. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Але я знаходжу його звинуватили мене в крадіжці його аватар груб.
__________________ serverguy |