![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Acer и аз веднъж беше инсталирана Ubuntu laster I инсталиран ето-жак за преносими компютри (тя отива в BIOS) за съжаление тя interupts за стартиране на една операционна система и необходими Супер компилатори диск (от supergrubdish.org) към обувка то всеки. Аз се чудех дали мога да го постави външно устройство (maxar едно докосване мини), където разделя диск се чудех какво трябва да направя, за да го инсталирате на esternal и начално когато някога съм го включен инча |
|
| |||
| |||
| Като общо правило, не трябва да инсталирате ОС на външен диск. Той може да работи, но ако по някаква причина що става изключени като сте използвайки OS ли всичко. |
|
| |||
| |||
| тя би по памет не диск ще бъде "зареждане от диска и ако дойде на ООН включен би просто грешка. Неговата не идва ООН включен. Всички попитах как да го направя не защото не трябва да съм с това, докато не получи Mandriva OS флаш диск. |
|
| |||
| |||
| Как да направя това е само един и същ, както ако бяхте го прави вътрешно. Partition, формат, инсталирайте OS
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Dual Начално зареждане Kubuntu и Vista с инсталирана Vista 1вия | Черна магия | Linux & Алтернативни OS | 1 | 27 Март 2009 15:14 |
| Въпрос за Vista / Ubuntu двойствен обувка | MJM | Linux & Алтернативни OS | 11 | 18 Окт 2008 02:29 |
| Dual зареждане Vista & OS X? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 4 | 21-ви септември 2008 13:03 |
| Dual Начално зареждане Vista с XP? | sgrr | Windows операционни системи | 3 | 19 Дек 2007 04:16 |
| Dual Начално зареждане (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux & Алтернативни OS | 1 | 29 Юли 2007 01:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |