menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternativní OS

Register

Pomoc s duální zavádení vista / ubuntu s lojack software

Reply

Thread Nástroje
Old 11. října 2008, 19:44
Člen Skupina

Mám acer a jednou jsem měl Ubuntu nainstalované laster Nainstaloval jsem lo-jack pro notebooky (to jde do BIOS) bohužel to interupts o zavádení z obou OS a potřebné Super Grub Disk (od supergrubdish.org) a zavést jej kdykoliv. Říkal jsem si, jestli můžu dát na externí disk (maxar One Touch mini), kde jsem rozdělení disku jsem věděl, co musím udělat, chci ji nainstalovat na esternal boot a někdy, když jsem ji zazátkovaný palců
Old 11. října 2008, 22:24
Člen Skupina

Platí obecné pravidlo, neměli byste nainstalovat OS na externí disk. To by mohlo fungovat, ale pokud se z jakéhokoliv důvodu stane Unplugged, jak jste pomocí OS jste šroub všechno nahoru.
Old 11. října 2008, 23:40
Člen Skupina

Bylo by na paměti není disk by to být 'bootování z disku' a když to přišlo un zazátkovaný to prostě chybu. Jeho nepřijede un zapojen.

Vše jsem se zeptala, jak se na to není důvod, proč bych neměla jsem pomocí tohoto dokud jsem si Mandriva OS flash disk.
Old 12. října 2008, 09:39
Dárce Skupina

Jak na to je stejně, jako byste dělali na vnitřní.

Oddílů, formát, instalace OS
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.