manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Linux OS i alternativna

Register

Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera

Reply

Thread Tools
Old 11. listopad 2008, 19:44
Member Group

Default Pomoć s Dual booting vidik / ubuntu sa lojack softvera

Imam trpak i ja nekad imao instaliran ubuntu mi instalira laster LO-utičnica za laptop (ide u BIOS) interupts nažalost to je bilo booting OS-a potrebno je super siromašni diska (iz supergrubdish.org) to čizma to sve. Bio sam zadivljen ako mi možete staviti na vanjski disk (maxar jedan dodir mini) gdje sam split pogon bio sam zadivljen Šta treba da uradim, da bi ga instalirali na esternal boot i kad sam ga ikad priključen u.
Old 11. listopad 2008, 22:24
Member Group

U pravilu ne bi trebalo instalirati OS na vanjski pogon. To bi moglo raditi, ali ako zbog bilo kojeg razloga, što god ona postaje UNPLUGGED kao budete koristili OS vijak vas sve gore.
Old 11. listopad 2008, 23:40
Member Group

da bi na disk memorija ne bi bilo 'booting from disk i ako je došla UN priključen bi to samo greška. Njegova ne dolazi UN priključen.

Sve sam se pitao kako to nije razlog zašto ne bih ja sam koristeći ovaj dok ne dobijete Mandriva OS bljesak voziti.
Old 12. listopad 2008, 09:39
Donatorska Grupa

Kako to učiniti samo je isto kao da ste to bili na internoj.

Particiju, Oblik, Instalacija OS

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. Black Magic Linux OS i alternativna 1 27. ožujak 2009 15:14
Pitanje o Vidik / Ubuntu dual boot MJM Linux OS i alternativna 11 18. listopad 2008 02:29
Dual booting Vista i OS X? 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 4 21. Ruj 2008 13:03
Dual Booting Vidik sa XP? sgrr Windows Operating Systems 3 19. prosinac 2007 04:16
Dual Booting (Ubuntu & Windows XP) Liam Linux OS i alternativna 1 29. srpnja 2007 01:52
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.