![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam trpak i ja nekad imao instaliran ubuntu mi instalira laster LO-utičnica za laptop (ide u BIOS) interupts nažalost to je bilo booting OS-a potrebno je super siromašni diska (iz supergrubdish.org) to čizma to sve. Bio sam zadivljen ako mi možete staviti na vanjski disk (maxar jedan dodir mini) gdje sam split pogon bio sam zadivljen Šta treba da uradim, da bi ga instalirali na esternal boot i kad sam ga ikad priključen u. |
|
| |||
| |||
| U pravilu ne bi trebalo instalirati OS na vanjski pogon. To bi moglo raditi, ali ako zbog bilo kojeg razloga, što god ona postaje UNPLUGGED kao budete koristili OS vijak vas sve gore. |
|
| |||
| |||
| da bi na disk memorija ne bi bilo 'booting from disk i ako je došla UN priključen bi to samo greška. Njegova ne dolazi UN priključen. Sve sam se pitao kako to nije razlog zašto ne bih ja sam koristeći ovaj dok ne dobijete Mandriva OS bljesak voziti. |
|
| |||
| |||
| Kako to učiniti samo je isto kao da ste to bili na internoj. Particiju, Oblik, Instalacija OS
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Booting Kubuntu i Vidik sa Vidik Instaliran 1. | Black Magic | Linux OS i alternativna | 1 | 27. ožujak 2009 15:14 |
| Pitanje o Vidik / Ubuntu dual boot | MJM | Linux OS i alternativna | 11 | 18. listopad 2008 02:29 |
| Dual booting Vista i OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows Operating Systems | 4 | 21. Ruj 2008 13:03 |
| Dual Booting Vidik sa XP? | sgrr | Windows Operating Systems | 3 | 19. prosinac 2007 04:16 |
| Dual Booting (Ubuntu & Windows XP) | Liam | Linux OS i alternativna | 1 | 29. srpnja 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |