![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Acer, és én már egyszer telepített ubuntu laster Telepítettem lo-jack for Laptops (megy be a BIOS-t), sajnos ez a interupts indítását vagy OS és szükséges a Super Grub Disk (a supergrubdish.org) indítható el everytime. Arra gondoltam, ha nem tud, hogy egy külső meghajtó (maxar One Touch mini), ahol osztott a meghajtó Csodálkoztam mit kell tennem, hogy telepítse a esternal és indítás, ha valaha is van, hogy le kell zárni hüvelyk |
|
| |||
| |||
| Az általános szabály ne telepítse az operációs rendszer egy külső meghajtó. Lehet, hogy működik, de ha bármilyen okból válik unplugged, mint te vagy az operációs rendszer akkor csavar mindent. |
|
| |||
| |||
| ez a lemez memória nem lenne "Indítás disk", és ha ez jött un csatlakoztatva lenne csak hiba. Az ENSZ nem jön le kell zárni. Csak azt kérdezte, hogyan kell csinálni, ha nem, miért nem én vagyok ezzel, amíg nem kap egy Mandriva OS flash meghajtót. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogyan csinálja csak ugyanaz, mint ha ezt teszi a belső. Partíció formázása, az operációs rendszer telepítése
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Kérdés egy Vista / Ubuntu dual boot | MJM | Linux és OS Alternatív | 11 | 18. október 2008 02:29 |
| Kettős Vista és OS X? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. Szeptember 2008 13:03 |
| Kettős Vista az XP? | sgrr | A Windows operációs rendszerek | 3 | 19. december 2007 04:16 |
| Kettős (Ubuntu és Windows XP) | Liam | Linux és OS Alternatív | 1 | 29. július 2007 01:52 |
| Téma eszközök | |
| |