פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי

Register

עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה

Reply

שרשרת כלים
Old 11 אוקטובר 2008, 19:44
חבר קבוצת

Default עזרה עם Dual באתחול Vista / Ubuntu עם lojack תוכנה

יש לי ואני Acer פעם היה מותקן Ubuntu laster התקנתי lo-Jack עבור מחשבים ניידים (למותר לתוך ה-BIOS), לצערי זה interupts מאחד את באתחול מערכת ההפעלה ואת הצורך הסופר grub disk (מ supergrubdish.org) כדי לאתחל את זה בכל פעם. תהיתי אם אני יכול לשים אותו על כונן חיצוני (maxar One Touch מיני) שבו אני לפצל את הכונן אני תוהה מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותה על esternal ו האתחול כאשר יש לי את זה פעם פקוק למערכת
Old 11 אוקטובר 2008, 22:24
חבר קבוצת

ככלל אתה לא צריך להתקין מערכת הפעלה על כונן חיצוני. זה יכול לעבוד, אבל אם מכל סיבה שהיא תהפוך unplugged כפי שאתה משתמש OS לך לדפוק את הכל.
Old 11 אוקטובר 2008, 23:40
חבר קבוצת

זיכרון זה היה על הדיסק לא יהיה זה 'באתחול מהדיסק' ואם הגיע האו"ם פקוק זה פשוט שגיאה. זה לא בא לבטל פקוק.

כל שאלתי היא איך לעשות את זה למה אני לא צריך אני לא משתמש זה עד שאני מקבל mandriva Flash כונן מערכת ההפעלה.
Old 12 אוקטובר 2008, 09:39
קבוצת תורמים

איך לעשות את זה היא פשוט זהה אם היית עושה את זה באופן פנימי.

המחיצה, עיצוב, להתקין את מערכת ההפעלה

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Dual באתחול Kubuntu and Vista עם Vista מותקן 1 הקסם השחור מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 -27 מרץ 2009 15:14
שאלה לגבי Vista / Ubuntu אתחול כפול MJM מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 11 18 אוקטובר 2008 02:29
Dual באתחול Vista & OS X?? 4d (Fordy (פורד) אולי מערכות ההפעלה Windows 4 21 ספטמבר 2008 13:03
Dual באתחול Vista עם XP? sgrr מערכות ההפעלה Windows 3 19th דצמבר 2007 04:16
Dual באתחול (Ubuntu & Windows XP) ליאם מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 29 יולי 2007 01:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.