![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Acer ir man kartą buvo įdiegtas Ubuntu laster Įdiegiau Lo-jack Laptops (jis patenka į BIOS), deja, interupts nors OS ir reikalingi Super Grub Disk (nuo supergrubdish.org) įkelti ją kaskart atsisiųsti. I was wondering, jei aš galiu įdėti jį į išorinį diską (maxar One Touch mini) kur aš padalinti diską man buvo įdomu, ką aš turiu padaryti, kad įdiegti jį išoriniu ir batų, kai kada nors aš jį prijungti in |
|
| |||
| |||
| Paprastai jūs neturėtumėte diegti OS į išorinį diską. Jis gali veikti, tačiau jeigu dėl bet kokios priežasties jis tampa Unplugged, kaip jūs naudojate OS tu varžtas viską aukštyn. |
|
| |||
| |||
| tai atminties nėra disko ji bus "paleisti iš disko" ir jei jis atėjo ir prijungti jį būtų tiesiog klaida. Jos nėra dar ir prijungtas. Visi paklausiau tai kaip tai padaryti, kodėl ne aš ne aš naudoju šią till I get OS Mandriva Flash. |
|
| |||
| |||
| Kaip tai padaryti, tai tik pats kaip jei jūs veikėte jo vidaus. Pasiskirstymo, formatas, įdiegti OS |