![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir acer un es vienreiz bija Ubuntu uzstādīt laster es instal lo-ligzdu Portatīvie datori (tajā tiek BIOS) diemžēl interupts booting nu OS un vajadzīga Super Grub Disk (no supergrubdish.org), lai boot to everytime. Man bija jautājums, vai es varu nodot to uz ārējo disku (maxar One Touch mini) kur es sadalīt disku man bija jautājums, kas man jādara, lai uzstādītu to esternal un zābaku, ja kādreiz man tas plugged in |
|
| |||
| |||
| Kā parasti, Jums nevajadzētu instalēt OS uz ārējā diska. Tas varētu darboties, bet, ja jebkādu iemeslu dēļ tā kļūst atvienots, kā jūs izmantojat OS tu skrūvi viss uz augšu. |
|
| |||
| |||
| tas par atmiņas nav diska tas būtu "booting no diska", un, ja tā nonāktu un pieslēgts tas tikai kļūda. Tās nav nāk un noslēdz. Viss, ko es jāuzdod, ir, kā to darīt nevar, kāpēc es nebūtu es, izmantojot šo līdz man Mandriva OS flash drive. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kā to izdarīt, ir tieši tādi, it kā tu būtu veic to iekšēji. Partition, Format, Instalēt OS