![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam Acer i kiedyś miał zainstalowane ubuntu laster zainstalowaniu lo-jack dla laptopów (dojdzie do BIOS-u) to niestety interupts z uruchomieniem albo OS i potrzebne Super Grub Disk (od supergrubdish.org), aby uruchomić go za każdym razem. I zastanawiałem się czy mogę je na zewnętrznym dysku (maxar One Touch mini), gdzie mogę podzielić dysk I zastanawiałem się, co muszę zrobić, aby go zainstalować na esternal rozruchu i zawsze, gdy mam go podłączony |
|
| |||
| |||
| Jako ogólną zasadę należy zainstalować system operacyjny na zewnętrznym dysku. Może ona pracować, ale jeśli z jakiejkolwiek przyczyny staje się odłączony jak używasz systemu operacyjnego ci wszystko na śruby. |
|
| |||
| |||
| to na dysku pamięci nie byłoby "uruchamiany z dysku", a jeśli chodzi un podłączony to po prostu błąd. Nie najbliższych un podłączony. Wszystkie zapytałem się jak to zrobić nie mogę, dlaczego nie jestem zastosowaniem aż uzyskać OS Mandriva Flash Drive. |
|
| |||
| |||
| Jak zrobić to tak samo, jak gdyby był to sposób na wewnętrznym. Partycja, format, instalacja systemu operacyjnego
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |