![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám acer a raz som mal Ubuntu nainstalované laster Nainstaloval som lo-jack pre notebooky (to ide do BIOS) bohužiaľ to interupts o zavádzanie z oboch OS a potrebné Super Grub Disk (od supergrubdish.org) a zaviesť ho kedykoľvek. Hovoril som si, jestli můžu dát na externý disk (maxar One Touch mini), kde som rozdelenie disku som vedel, čo musím urobiť, chcem ju nainštalovať na esternal boot a niekedy, keď som ju zazátkovanej palcov |
|
| |||
| |||
| Platí všeobecné pravidlo, nemali by ste nainštalovať OS na externý disk. To by mohlo fungovať, ale ak sa z akéhokoľvek dôvodu stane Unplugged, ako ste pomocou OS ste skrutku všetko hore. |
|
| |||
| |||
| Bolo by na pamäti nie je disk by to byť 'bootovanie z disku' a keď to prišlo un zazátkovanej to prostě chybu. Jeho nepřijede un zapojený. Všetko som sa opýtala, ako sa na to nie je dôvod, prečo by som nemala som pomocou tohto kým som si Mandriva OS flash disk. |
|
| |||
| |||
| Ako na to je rovnako, ako by ste robili na vnútorný. Oddielov, formát, inštalácie OS
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |