![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам трпак и ја некад имао инсталиран убунту ми инсталира ластер ЛО-утичница за лаптоп (иде у БИОС) интеруптс нажалост то је било боотинг ОС-а потребно је супер сиромашни диска (из супергрубдисх.орг) то чизма то све. Био сам задивљен ако ми можете ставити на спољни диск (максар један додир мини) где сам сплит погон био сам задивљен Шта треба да урадим, да би га инсталирали на естернал боот и кад сам га икад прикључен у. |
|
| |||
| |||
| У правилу не би требало да инсталирате ОС на спољни погон. То би могло радити, али ако због било ког разлога, шта год она постаје УНПЛУГГЕД као будете користили ОС вијак вас све горе. |
|
| |||
| |||
| да би на диск меморија не би било 'боотинг фром диск и ако је дошла УН прикључен би то само грешка. Његова не долази УН прикључен. Све сам се питао како да то није разлог зашто не бих ја сам помоћу данашји док не добијете Мандрива ОС бљесак возити. |
|
| |||
| |||
| Како то да урадите само је исто као да сте то били на интерној. Партицију, Форма, Инсталација ОС
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал Боотинг Кубунту и Видик са Видик инсталиран 1. | Блацк Магиц | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 27 март 2009 15:14 |
| Питање о Видик / Убунту дуал боот | МЈМ | Линукс ОС и алтернативна | 11 | 18 октобар 2008 02:29 |
| Дуал боотинг Виста и ОС Кс? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 21. сеп 2008 13:03 |
| Дуал Боотинг Видик са КСП? | сгрр | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 19 децембар 2007 04:16 |
| Дуал Боотинг (Убунту & Уиндоус КСП) | Лиам | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 29. јула 2007 01:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |