![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, аз изтеглили няколко Linux системи Но когато го изгори за CD, хвърли го в моя DVD устройството си сложа стария твърд диск, и стартиране от CD Аз само се до мястото, където трябва да изберете от няколко опции. Аз съм в състояние да отиде нагоре и надолу в списъка, но не мога да не се използва за да се инсталира операционна система .. Какво може да е проблем? Някой се опита нещо по подобен начин? благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| distro на това, което го изтегли?
| |||
| |||
| Имам Fedora и Ubuntu Аз бях изгори както на тях, за да те всеки DVD - RW дискове Но това само ще нека стигнем до където трябва да изберете това, което искам да направя, обувка от DVD или инсталирате, и някои други опции |
|
| |||
| |||
| Можете ли да опитате OpenSUSE и PCLinuxOS и да видим дали тези инсталира?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |