![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, θα κατεβάσει μερικές συστήματα Linux Όταν όμως καίγονται για ένα CD, ρίξει στο DVD drive μου, να μου το παλιό σκληρό δίσκο, και να εκκινήσετε από το CD Θέλω μόνο να πάρετε όπου θα πρέπει να επιλέξει από λίγες επιλογές. Είμαι σε θέση να πάνε πάνω-κάτω στη λίστα, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε το εισάγετε OS .. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα; κάποιος προσπάθησε κάτι παρόμοιο τρόπο; ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι distro του έκανε τη λήψη;
Συνήθως μπορείτε να κάψετε το iso s CD-RW και στη συνέχεια εκκίνηση του δίσκου, μπορείτε να εκτελέσετε το Live CD ή να εγκαταστήσετε μέσω του προηγμένες επιλογές Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Εχω Fedora και Ubuntu Έχω καούν και τα δύο, σε κάθε τους DVD - Rw Disk Αλλά θα ήθελα να αφήσουμε μόνο στην περίπτωση που θα πρέπει να επιλέξει αυτό που θέλω να κάνω, εκκίνηση από το DVD ή εγκατάσταση, καθώς και κάποιες άλλες επιλογές |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε OpenSUSE και PCLinuxOS και να δούμε αν αυτά τα εγκαταστήσετε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |